"egy szív, egy dobbanás"

#CSAKABÉKÉS

Vereséggel kezdték a Gladiátorok a 2021/22-es szezont

Az elmúlt szombaton a Dunaharaszti MTK otthonába látogattunk, ahol a szoros első negyedét követően 90-69-es vereséggel zártunk

Az első percek úgy alakultak, ahogy elterveztük, a feldobás után Krstichez került a labda, rögtön indította Patrikot, aki egy hatalmas zsákolással juttatta a labdát a gyűrűbe. Krstic távolról és közelről is jól célzott (4:8). Nem tartott sokáig a vezetésünk, perceken belül egalizált a Santiago által vezetett csapat, bár az utolsó percig úgy nézett ki, hogy akár 10 pontos előnnyel is zárhatjuk a negyedet, végül az utolsó percben zárkózott a Dunaharaszti és minimális előnnyel 20-23-as békési vezetéssel zárult az első játékrész.

A második negyedben 5 percen keresztül szoros volt az eredmény, de már ekkor is néhány ponttal a DMTK járt előrébb. Rengeteg kinti dobást hagytunk ki, köztük több teljesen üres dobást is és nem találtuk meg bent a társakat sem. A hazaiak gyorsindításokkal könnyű kosarakat szereztek, 9 perc után 47-31 állt az eredményjelzőn. Az utolsó pontokat a DMTK oldalán Santiago büntetői, míg a békési oldalon Cvijin közelije zárta, ezzel beállítva a félidei 49-33-as eredményt.

A harmadik negyedben nem sikerült közelebb jönni a vendéglátókhoz, percekig kosarat sem tudtunk dobni, továbbra is kimaradt minden. A Dunaharaszti pedig tovább építette a már jelentősnek mondható előnyét, a 6. percben már 29 ponttal is vezettek.

Az utolsó negyed kiegyenlített játékot hozott, nem sikerült közelebb kerülni az egykori válogatott Trepák Zoltánnal felálló DMTK-hoz, így a megújult fiatal csapatunk elszenvedte első vereségét.

Vasárnap az otthon nagyon erős Pénzügyőr csapata ellen folytatjuk, és megpróbáljuk megszerezni a győzelmet!

Hajrá Gladiátorok! Hajrá Békés!

Forrás: http://hunbasket.hu/merkozes/x2122/hun2b/hun2b_721

Megvásárolhatóak a 2021/22-es szezonra szóló bérletek
szurkolói bérlet

SZURKOLÓI bérlet - 6.000,- Ft

A bérlet megvásárolható a HAZAI MÉRKŐZÉSEINKEN és előre egyeztetett időpontban a klubirodában. Facebookon és e-mailen tudjátok jelezni a bérlet igényeiteket.

szurkolói bérlet

TÁMOGATÓI bérlet - 20.000,- Ft

A bérlet megvásárolható a HAZAI MÉRKŐZÉSEINKEN és előre egyeztetett időpontban a klubirodában. Facebookon és e-mailen tudjátok jelezni a bérlet igényeiteket.

Korábbi híreink

4. Forduló – Javuló játékkal vereség Kecskeméten

Balog Vilmos : Gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez. Egy kicsivel jobb volt most a játékunk, volt tartásunk, ez eredményezett egy szorosabb eredményt. Nem állt még össze teljesen a védekezésünk, sem a támadásunk, így megérdemelten nyert a hazai csapat.

Bőveben »

Búcsú a HEPP KUPÁTÓL…

Csütörtökön a feljutásra pályázó NB2-es Békéscsabai KK ellen léptünk pályára. A jó első negyed után a félidőre fordított a hazai csapat és a mérkőzés végére sikerült előnyt szerezniük és meg is tudták tartani a lefújásig, így 103-93 arányú vereséggel búcsúztunk a HEPP KUPÁTÓL.

Bőveben »

3. Forduló – Másfél negyedig bírtuk…

A jó játékkal megnyert első negyedet követően teljesen megváltozott a játék képe. Rengeteg rossz döntést hoztunk, sok üres dobást hibáztunk, sem támadásban, sem pedig védekezésben nem tudtunk eléggé koncentrálni, aminek vereség lett a vége.

Bőveben »