"egy szív, egy dobbanás"

#CSAKABÉKÉS

Beharangozó – vs KTE Duna Aszfalt U23

Szezonbeli második mérkőzését játssza ma délután a Pénzügyőr otthonában a felnőtt, 18:30-tól pedig U20-as csapatunk.


Kedden 19:00 órától a Kecskemét U23-as csapata ellen lépünk pályára idegenben.

A Stojan Ivkovic által vezetett kecskeméti csapat eddig 3-ból 3 győzelemmel a tabella második helyen áll. A Miskolcot (59-52), a Bonyhádot (74-46) és legutóbb a Tiszújváros(68-74) csapatát győzték le bajnoki mérkőzésen.

Az A csoportban is rendre lehetőséget kapó, tehetséges fiatalok alkotják a KTE csapatát. A triplázásuk tűnik a gyenge pontjuknak, de a HEPP KUPA mérkőzésükön megmutatták, hogy képesek kintről is betalálni, ahol Kucsera Dani egymaga 5-öt dobott be.

Lepattanózásban nagyon erősek a kecskeméti fiatalok, főleg támadó oldalon jeleskednek rengeteg leszedett labdával.

3 forduló után a védőlepattanókban Körmendi Bence a 6. helyen áll 5.67-es átlaggal, akit fiatal irányítónk, Balog Gábor előz meg 6.00-ás átlaggal. A a támadólepattanókat tekintve Kiss Dávid az 1.helyen áll 6.67-es átlaggal, az 5. helyen pedig Tóth Balázs áll 4.00-ás átlaggal, megosztva a nálunk pattogtató Cvijin Patrikkal.

Nagyon nehéz, kemény mérkőzés lesz, ahol a rutin aranyat érhet, de higgadtan, csapatként kell jobban játszanunk és akkor meglephetjük a KTE csapatát.

Hajrá Gladiátorok! Hajrá Békés! 🏀

Korábbi mérkőzésünk beszámolója: Búcsú a HEPP KUPÁTÓL…

Megvásárolhatóak a 2021/22-es szezonra szóló bérletek
szurkolói bérlet

SZURKOLÓI bérlet - 6.000,- Ft

A bérlet megvásárolható a HAZAI MÉRKŐZÉSEINKEN és előre egyeztetett időpontban a klubirodában. Facebookon és e-mailen tudjátok jelezni a bérlet igényeiteket.

szurkolói bérlet

TÁMOGATÓI bérlet - 20.000,- Ft

A bérlet megvásárolható a HAZAI MÉRKŐZÉSEINKEN és előre egyeztetett időpontban a klubirodában. Facebookon és e-mailen tudjátok jelezni a bérlet igényeiteket.

Korábbi híreink

4. Forduló – Javuló játékkal vereség Kecskeméten

Balog Vilmos : Gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez. Egy kicsivel jobb volt most a játékunk, volt tartásunk, ez eredményezett egy szorosabb eredményt. Nem állt még össze teljesen a védekezésünk, sem a támadásunk, így megérdemelten nyert a hazai csapat.

Bőveben »

Búcsú a HEPP KUPÁTÓL…

Csütörtökön a feljutásra pályázó NB2-es Békéscsabai KK ellen léptünk pályára. A jó első negyed után a félidőre fordított a hazai csapat és a mérkőzés végére sikerült előnyt szerezniük és meg is tudták tartani a lefújásig, így 103-93 arányú vereséggel búcsúztunk a HEPP KUPÁTÓL.

Bőveben »

3. Forduló – Másfél negyedig bírtuk…

A jó játékkal megnyert első negyedet követően teljesen megváltozott a játék képe. Rengeteg rossz döntést hoztunk, sok üres dobást hibáztunk, sem támadásban, sem pedig védekezésben nem tudtunk eléggé koncentrálni, aminek vereség lett a vége.

Bőveben »