"egy szív, egy dobbanás"

#CSAKABÉKÉS

Beharangozó – a Pénzügyőrhöz utazunk

Szezonbeli második mérkőzését játssza ma délután a Pénzügyőr otthonában a felnőtt, 18:30-tól pedig U20-as csapatunk.

A Pénzügyőr már lejátszott 2 mérkőzést, az első fordulóban Bonyhádon szenvedtek 3 pontos vereséget, majd otthon a Tiszaújváros ellen 3 ponttal sikerült nyerniük. Mindkét mérkőzés legponterősebb játékosa Szálas Gábor volt, akinek a semlegesítése kulcskérdés lesz. 

A keretük a tavalyihoz képest nem sokat változott, elsősorban fiatal poszton történt változás és tudtak erősíteni magas poszton az Újpesttől érkező DR. Franczva Ádámmal. A lepattanózásra nagyon oda kell figyelnünk, rutinos magasokkal rendelkeznek. A csapat motorja pedig továbbra is Szekeres Ábel, akinek a játékszervezését kell limitálnunk. 

Hatalmas küzdelem várható, de jól dolgoztak a fiúk a héten, így minden adott a győzelemhez!

Hajrá Gladiátorok! Hajrá Békés! 🏀

Korábbi mérkőzésünk beszámolója: Megkezték a Gladiátorok a 2021/22-es NB1.B zöld csoportos kosárlabda szezont

Megvásárolhatóak a 2021/22-es szezonra szóló bérletek
szurkolói bérlet

SZURKOLÓI bérlet - 6.000,- Ft

A bérlet megvásárolható a HAZAI MÉRKŐZÉSEINKEN és előre egyeztetett időpontban a klubirodában. Facebookon és e-mailen tudjátok jelezni a bérlet igényeiteket.

szurkolói bérlet

TÁMOGATÓI bérlet - 20.000,- Ft

A bérlet megvásárolható a HAZAI MÉRKŐZÉSEINKEN és előre egyeztetett időpontban a klubirodában. Facebookon és e-mailen tudjátok jelezni a bérlet igényeiteket.

Korábbi híreink

4. Forduló – Javuló játékkal vereség Kecskeméten

Balog Vilmos : Gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez. Egy kicsivel jobb volt most a játékunk, volt tartásunk, ez eredményezett egy szorosabb eredményt. Nem állt még össze teljesen a védekezésünk, sem a támadásunk, így megérdemelten nyert a hazai csapat.

Bőveben »

Búcsú a HEPP KUPÁTÓL…

Csütörtökön a feljutásra pályázó NB2-es Békéscsabai KK ellen léptünk pályára. A jó első negyed után a félidőre fordított a hazai csapat és a mérkőzés végére sikerült előnyt szerezniük és meg is tudták tartani a lefújásig, így 103-93 arányú vereséggel búcsúztunk a HEPP KUPÁTÓL.

Bőveben »

3. Forduló – Másfél negyedig bírtuk…

A jó játékkal megnyert első negyedet követően teljesen megváltozott a játék képe. Rengeteg rossz döntést hoztunk, sok üres dobást hibáztunk, sem támadásban, sem pedig védekezésben nem tudtunk eléggé koncentrálni, aminek vereség lett a vége.

Bőveben »